Bokning av verkstaden

Bokningar sker via vår bokningssida. Boka minst 2 dagar i förväg. Vi driver Fanzineversktaden helt ideellt för tillfället och är därför inte på plats under de vanliga öppettiderna, så vi behöver kunna planera vår tid med längre förbehåll.

Uppgifter för inlogg har alla medlemmar fått ett infomail om! Har du inte fått nåt? Kolla din mail! Kolla skräpposten! Fortfarande inget? Maila oss!

Alla medlemmar måste boka tid oavsett vilket arbete ni ska göra. Du får ett mail när du bokar och ett mail när din bokning är godkänd.

Osäker på vad du ska boka? Läs här!

– ANALOGT ARBETE: Om du vet att du bara ska jobba en stund med analogt arbete såsom fanzinemeck eller linotryck eller liknande, lättare arbete, om det arbetet inte är så omfattande att du behöver använda en större del av lokalen under en viss tid så behöver du inte boka.
Enkelt uttryckt: funkar det att turas om med någon annan på exempelvis grafikpressen eller skrivaren så behöver du inte boka tid.

– DIGITALT ARBETE: Behöver du skriva ut och/eller jobba med datorerna så måste du boka tid. Du får gärna ta med din egna dator, men då behöver du ladda ner skrivardrivrutiner här!

– SCREENTRYCKSVERKSTAD: Du behöver ha tidigare erfarenhet av att trycka för att använda screenverkstaden. Har du aldrig tryckt förr kan du för närvarande inte använda screentrycksstationen då vi inte har möjlighet att lära ut.